Lid worden

Ben je enthousiast geworden na een proefles? Heb je geen proefles nodig om te weten dat Budo Gouweleeuw dé club voor jou is? Word lid! Je kunt je inschrijven via het online inschrijfformulier. Kom je liever langs? Dan helpen we je bij de receptie in onze sporthal aan de Willem Bilderdijkhof.

Voordat je bij ons lid wordt, zetten we graag een aantal zaken voor je op een rijtje. Op deze pagina vindt je daartoe alle benodigde praktische informatie.

Lidmaatschap

Contributie

Klik hier voor de contributietarieven. Houd er rekening mee dat het inschrijfgeld eenmalig € 10,- per persoon bedraagt. Denk er ook aan dat je mogelijk recht hebt op korting.

Locatie

Al onze lessen worden gegeven in onze dojo aan de Willem Bilderdijkhof 165.

Ingang lidmaatschap

Het is mogelijk om op elk moment van het seizoen lid te worden van onze club. Je lidmaatschap gaat in na invulling van het lidmaatschapsformulier en het voldoen van het inschrijfgeld (€ 10,-) plus de resterende contributie van het lopende kwartaal.

Betaling

De jaarlijkse contributie dient in principe in 12 maandelijkse termijnen door middel van automatische incasso te worden voldaan. Iedere maand betaal je hetzelfde bedrag, ongeacht vakantieperiodes of ziekte.

Soms worden automatische incasso’s door de bank geblokkeerd, bijvoorbeeld bij ontoereikend saldo. Neem in dat geval contact op met de receptie. Het lid voor wie de contributie niet op tijd is betaald, kan niet meedoen met activiteiten zoals examens en wedstrijden.

Wij vertrouwen er echter op dat je zelf bewaakt dat de contributie op tijd is voldaan.

Bij beëindiging van het lidmaatschap wordt de automatische incasso na afloop van de opzegtermijn gestaakt.

Beëindigen lidmaatschap

Het beëindiging van het lidmaatschap dient schriftelijk of per e-mail, en tenminste één volledige kalendermaand voor het verstrijken van het kwartaal te worden gedaan.