Kortingen en tegemoetkomingen

Als club hebben wij partnerschappen met verschillende organisaties en eigen acties. Hieronder zie je een overzicht.

Studenten

Studenten en scholieren van het hoger onderwijs (MBO, HBO, universiteit) krijgen 50% korting op de hieronder genoemde contributietarieven. Zorg dat je bij aanvang van het seizoen een scan of foto van je inschrijvingsbewijs aan info@budogouweleeuw.nl mailt. De korting blijft van kracht zolang je deelneemt aan het hoger onderwijs.

Jeugdfonds sport en cultuur

Als je kind op sport wil, maar je geen geld hebt om de contributie te betalen, kom je wellicht in aanmerking voor een bijdrage van het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Dit fonds betaalt tot € 225,- per jaar voor het bekostigen van jeugdsport in gezinnen met een minimuminkomen of schulden. Kijk voor meer informatie en de spelregels van de gemeente op Jeugdfonds.

Rotterdampas

Als je in bezit bent van een Rotterdampas, kun je één keer per jaar € 25,- korting krijgen op je contributie. Dit werkt als volgt: de Rotterdampas is geldig van 1 maart tot en met 28 februari. Indien je in deze periode een kopie van je geldige Rotterdampas bij de receptie inlevert, krijg je het kortingsbedrag teruggestort op je rekening.

Careyn Plus

CareynPlus biedt extra services die u helpen bij het dagelijks leven. Leen gratis krukken en andere kleine loophulpmiddelen. Kies uit de (zorg)verzekering die bij u past met extra vergoedingen. Maak gebruik van de medisch trainingscentra, of sport met korting bij een sportschool. Met uw CareynKaart kan het allemaal. Op vertoon van de CareynKaart krijgt u korting bij Budo Gouweleeuw. Kijk voor meer informatie op de website van Careyn Plus.