Tarieven

De maandelijkse tarieven zijn gebaseerd op een jaarbedrag verdeeld over 12 maandelijkse termijnen.

Eén keer per week trainen

2- en 3-jarigen

11 Per maand
  • Inschrijfgeld €11 per persoon

4 t/m 11 jaar

16 Per maand
  • Inschrijfgeld €10 per persoon

12 t/m 17 jaar

21 Per maand
  • Inschrijfgeld €10 per persoon

18 jaar en ouder

27 Per maand
  • Inschrijfgeld €10 per persoon

Onbeperkt trainen

4 t/m 11 jaar

25 Per maand
  • Inschrijfgeld €10 per persoon

12 t/m 17 jaar

34 Per maand
  • Inschrijfgeld €10 per persoon

18 jaar en ouder

42 Per maand
  • Inschrijfgeld €10 per persoon


Kortingen

Studenten

Studenten en scholieren van het hoger onderwijs (MBO, HBO, universiteit) krijgen 50% korting op de hieronder genoemde contributietarieven. Zorg dat je bij aanvang van het seizoen een scan of foto van je inschrijvingsbewijs aan info@budogouweleeuw.nl mailt. De korting blijft van kracht zolang je deelneemt aan het hoger onderwijs.

Jeugdfonds sport en cultuur

Als je kind op sport wil, maar je geen geld hebt om de contributie te betalen, kom je wellicht in aanmerking voor een bijdrage van het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Dit fonds betaalt tot € 225,- per jaar voor het bekostigen van jeugdsport in gezinnen met een minimuminkomen of schulden. Kijk voor meer informatie en de spelregels van de gemeente op Jeugdfonds.

Volwassenenfonds sport en cultuur

Ben jij 18 jaar of ouder en blijft er geen geld over om mee te doen aan activiteiten als sport, muziek of theater? Het Volwassenenfonds Sport & Cultuur betaalt een bijdrage tot €300,- per jaar voor contributie en kleding voor volwassenen die leven rond het bestaansminimum. Een aanvraag wordt gedaan door een intermediair. Kijk voor voor informatie op de site van Volwassenenfonds.

Rotterdampas

Als je in bezit bent van een Rotterdampas, kun je één keer per jaar € 25,- korting krijgen op je contributie. Dit werkt als volgt: de Rotterdampas is geldig van 1 maart tot en met 28 februari. Indien je in deze periode een kopie van je geldige Rotterdampas bij de receptie inlevert, krijg je het kortingsbedrag teruggestort op je rekening.

Careyn Plus

CareynPlus biedt extra services die u helpen bij het dagelijks leven. Leen gratis krukken en andere kleine loophulpmiddelen. Kies uit de (zorg)verzekering die bij u past met extra vergoedingen. Maak gebruik van de medisch trainingscentra, of sport met korting bij een sportschool. Met uw CareynKaart kan het allemaal. Op vertoon van de CareynKaart krijgt u korting bij Budo Gouweleeuw. Kijk voor meer informatie op de website van Careyn Plus.