Proefles

Meld je aan voor een gratis proefles

Judo, jiu jitsu, yoga en de conditie- en krachttrainingen (ZekerBewegen en DojoActief) is voor iedereen. Iedereen is welkom op onze club. Wij richten ons op beginners tot en met gevorderden (inclusief een wedstrijdselectie) en op specifieke doelgroepen. Zo geven wij judo aan peuters (tuimeljudo), kleuters (kabouterjudo) en kinderen met een beperking (aangepast judo).

Lijkt het je leuk om onze budosporten een keer gratis en vrijblijvend te komen proberen? Vul dan dit contactformulier in. We zullen contact met je opnemen om een passende les uit te kiezen.

Wil je eerst een keer de kat uit de boom komen kijken zonder zelf mee te doen? Ook dit is mogelijk. Er zit bij Budo Gouweleeuw altijd wel een groep ouders en geïnteresseerden aan de kant te kijken. Na afloop kun je nog een kop koffie of thee – of natuurlijk een beker limonade – komen drinken bij de receptie.

 

7 redenen waarom judo goed is voor kinderen

  1. Judo leert kinderen angsten overwinnen: vallen en weer opstaan kan ook zonder je pijn te doen.
  2. Op de mat werk je aan motorische en conditionele ontwikkeling op een speelse manier.
  3. Judo maakt kinderen weerbaar en assertief. Kinderen worden er fysiek en mentaal sterker door en dit draagt bij aan hun zelfvertrouwen.
  4. Kinderen leren zich beter te concentreren en door te zetten middels judolessen.
  5. Respect is belangrijk op de mat en gaat in onze club hand in hand met plezier. Het is een genot om te zien hoe onze docenten de waarden van het judo overbrengen.
  6. Judo leert kinderen zich beheersen. In tegenstelling tot wat sommigen denken, is het een medicijn tegen geweld en agressie.
  7. Judo geeft kinderen een groep om bij te horen. Het helpt kinderen zich sociaal te ontwikkelen en vrienden te maken.