Studentenactie

Meld je aan voor een gratis proefles

Heb je ooit gejudood toen je nog jong, fris en fruitig was, maar je band jaren geleden al aan de wilgen gehangen? Geen probleem, bij ons ons kun je je oude hobby weer oppakken. Vind je het begin van je studententijd een mooi moment om zelfverdediging te leren? Onze jiu jitsuka’s zijn een verrassend hechte en gezellige groep die je met open armen ontvangen.
Ben je na dat al dat harde studeren toe aan ontspanning? Tijdens de yoga-lessen heb je een hele (judo)mat tot je beschikking om daaraan te werken.

Budo Gouweleeuw verzorgt lessen judo, jiu jitsu en yoga. Sporten is voor jong en oud, dik en dun, en mooi en lelijk. Iedereen is welkom op onze club of je nu een tobber of een topper bent. Wil je een keer de sfeer komen proeven? Vul het contactformulier in en kom een gratis proefles volgen. We zullen contact met je opnemen om een passende les uit te kiezen. Onder lessen kun je zelf alvast kijken welke momenten je meest aanspreken.

Studentenactie

Deelnemers aan het hoger onderwijs (MBO, HBO en universiteit) kunnen bij ons voor de helft van de reguliere contributietarieven komen trainen. Dat betekent dat je al vanaf een tientje per maand iedere week een keer bij ons een les kunt volgen! Let op: je maakt pas aanspraak op de korting als je aan de volgende voorwaarde voldoet:

  • je bent voltijd student;
  • je upload bij het inschrijfformulier een foto of scan van je inschrijvingsbewijs;
  • je wordt voor minstens een kwartaal lid.