Dojo Actief

Wat is Dojo Actief? 

Dojo Actief is ontstaan nadat een aantal van onze leden aangaf dat, hoewel ze niet meer actief met Judo bezig waren, ze toch wel graag aan het sporten wilden blijven en vooral “gewoon lekker” bewegen met elkaar. Daar zijn we mee aan de slag gegaan en er is een vorm ontstaan waarin “gewoon lekker” bewegen in onze eigen typische gezellige sfeer centraal staat. Naar eigen kunnen en vermogen werken aan een betere algemene basisconditie in een fijne sfeer.
Tegenwoordig bestaat de groep uit diverse deelnemers: fanatieke judoka’s die extra kracht- en conditietraining zoeken, oud-judoka’s die graag bij de club actief blijven sporten en ook leden zonder judo-ervaring die graag in een gezellige groep willen fitnessen.

Wat doen we bij Dojo Actief?

Nou, dat is vooral heel afwisselend. Voor veel mensen maakt afwisseling de training leuk en dat motiveert weer om elke week te komen. Ook zorgt dat er voor dat er altijd wel iets bij zit wat je leuk en/of uitdagend vindt. De ene keer is het een circuit training, de andere keer gaan we los op een bokszak, of doen we fitness evt. met eenvoudige hulpmiddelen. Vaak komen spelvormen ook aan bod. Eigen inbreng van de deelnemers stellen we op prijs. Kom gerust met een wens of idee, dan kijken we samen hoe we daar wat mee kunnen.

Wie kan aan Dojo Actief meedoen? 

Dojo Actief is geschikt voor een breed publiek. Dit komt vooral omdat we bewust kiezen voor oefeningen die niet heel complex zijn, maar nog meer omdat JIJ zelf de intensiteit bepaalt. Natuurlijk proberen we je uit te dagen en aan te moedigen. Maar als jij iets niet kan of wil kan je altijd een alternatief vragen, zelf de oefening aanpassen of een onderdeel overslaan en even “uitblazen”. Tempo, aantallen, intensiteit heb je helemaal in eigen hand en niemand zal daar over oordelen. Dojo Actief is dus voor iedereen die gewoon lekker wil bewegen!

Lestijden

Dinsdag 19:00 – 20:00 (vanaf 15 jaar)

Donderdag 18:00 -19:00 (vanaf 12 jaar)

 

    DojoActief 2