Aangepast judo

Judo betekent voor jongeren met een beperking dat ze bezig kunnen zijn met sporten en duidelijke waarden en normen kunnen verwachten. Altijd al willen judoën in een kleine groep, waarbij persoonlijke aandacht voorop staat? Welke beperking je ook hebt, geef je op en kom een keertje meedoen.

Voor wie is A-judo bedoeld?

Kinderen en jongeren met een beperking kunnen woensdagmiddag om 15:00 terecht op de Willem Bilderdijkhof. De zelfverzekerdheid en weerbaarheid worden met judo verhoogd of verbeterd. Drukke kinderen leren hun energie beter te beheersen en te hanteren. Judo is stoer, judo is plezier, judo is balans, judo is respect. Respect voor jezelf en respect voor elkaar. Spelenderwijs komen alle elementaire vormen van bewegen (rennen, springen, rollen, vallen, duwen, trekken etc.) en leren kinderen om te gaan met fysiek contact.

Interesse?

Als je belangstelling hebt, maar ook bij vragen en opmerkingen, kun je contact met ons opnemen via het contactformulier. Eveneens is het mogelijk om vrijblijvend een gratis proefles te nemen.