Foto’s onderlinge wedstrijden 21 en 22 mei

Op 21 en 22 mei konden we gelukkig iedereen weer verwelkomen op onze Onderlinge Wedstrijden. De organisatie heeft weer genoten!

Van de 4-jarigen die bij hun eerste partijtjes steeds weer de enige beenworp uitprobeerden die ze kenden, tot de grotere strijders (tot 11 jaar) die elkaar met verschillende technieken probeerden te vloeren. Voor de scheidsrechters en andere vrijwilligers en voor de toekijkende ouders waren zowel de beginners als de gevorderden erg leuk om bezig te zien. Af en toe moest er even een deelnemertje getroost worden, we kunnen niet allemaal winnen, verder zijn de wedstrijden gelukkig weer zonder brokken verlopen. Onze EHBO-ers hebben één troostlimonade verstrekt😉

Op zaterdag hadden we een teamtoernooi voor de 12+ gepland, dat kon helaas niet doorgaan door te weinig deelnemers. Daarvoor in de plaats hebben we alle senioren tegen elkaar gezet, dat is toch weer eens anders dan de randori tijdens de training. Die deelnemers waren daar ook enthousiast over, toch zou het leuk zijn als het er volgend jaar weer meer zijn!

De foto’s van de Onderlinge Wedstrijden 2022 zijn via deze link te bekijken. Veel plezier met bekijken!