Sinterklaasfeest 26 november

Beste judoka’s, beste ouders,

Zaterdag 18 november 2023 is het weer zover. De Sint en zijn Pieten zullen dan per stoomboot ons kikkerlandje aandoen.

Om dat te vieren, zal er ook bij Budo Gouweleeuw in de dojo een sinterklaasfeest georganiseerd worden. Op zondag 26 november tussen 15:00 en 16:00 uur ’s middags zullen we voor alle brave judoka’s van 4 of 5 jaar een serie activiteiten organiseren. Zo gaan we bijvoorbeeld mutsen en mijters knutselen, Sinterklaas zijn stoel versieren en een Pietencursus doen. (Trek u kind makkelijk zittende kleding aan. Geen ritsen, knopen enz. Ook geen oorbellen, ringen en kettinkjes) Want ja, iedere jonge Piet in opleiding moet toch kunnen zaklopen en zijn cadeautjes zonder beschadiging bij de kinderen af kunnen leveren? Daarnaast kunnen de kinderen ook nog een kleurplaat inkleuren. Je kleurplaat kun je ophalen bij de receptie en moet uiterlijk  donderdag 23 november 2023 daar ook weer worden ingeleverd. Natuurlijk hebben we genoeg limonade en kruidnoten voor alle kinderen.

We rekenen erop dat zo’n grote groep kinderen in de wijde omgeving te horen moet zijn. Een bezoek van Sinterklaas staat dus zeker op de planning!

Namens Sinterklaas en zijn Pieten hopen wij natuurlijk op een hoge opkomst!

Met sportieve groet,

De Sinterklaascommissie
Michel, Marie en Jasper

 

Wat: Sinterklaasfeest (vol is vol)
Wie: Voor judoka’s van 4 tot en met 5 jaar
Wanneer: Zondag 26 november, van 15:00 tot 16:00 uur
Waar: De dojo (gymzaal), Willem Bilderdijkhof 165

Aanmelden: Vanaf 1 november tot maandag 20 november. via https://forms.gle/5drLutJfw4ifHxpP8

Bijdrage: € 2

Bijzonderheden: Kinderen graag niet schminken (wordt de mat vies).

 

We hebben ook nog 8 ouders nodig om de groepjes kinderen te begeleiden. Inschrijven kan op het briefje op het mededelingenbord.